Stiinta & Tehnologie

#pedometru #telefon mobil #active edition #w7 #motorola

Motorola anunta modelul W7 Active Edition

Compania americana Motorola a anuntat lansarea unui nou telefon mobil, modelul W7 Active Edition .

Terminalul este dedicat persoanelor active si vine cu anumite functii dedicate activitatilor sportive.

Specificatii tehnice


Motorola W7 Active Edition este un slider care masoara 99 x 49 x 15 mm si cantareste 190 de grame. Terminalul are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 265.000 de culori.

Telefonul face parte din categoria de modele mid-range si dispune de functii ca accelerometrul, turn-to-mute sau control prin gesturi. Are o memorie interna modesta, de doar 30 MB, dar vine cu slot compatibil cu carduri microSD. Fiind un terminal dedicat sportivilor, Motorola W7 Active Edition are incorporate aplicatii de fitness proprietare Motorola si pedometru care va numara pasii facuti si va afisa numarul de calorii consumate in functie de distanta parcursa, inaltimea si greutatea utilizatorului.

Alte detalii

La capitolul specificatii tehnice, telefonul mai dispune de o camera foto modesta de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, care poate capta imagini la o rezolutie maxima de 1600 x 1200 px si poate face filmari la rezolutie QCIF.

Terminalul suporta mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail, are incorporat radio FM, player muzical si dispune de un maxim de conectivitate EDGE. Bateria telefonului este standard Litiu-Ion cu o capacitate de 910 mAh.

Motorola W7 Active Edition va fi disponibil in doua culori, negru lucios (Black Licorice) si alb (Alpine White). Terminalul se va lansa pe pietele din Asia si America Latina . Nu se stie cand modelul va fi disponibil si in Europa. Pretul nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea