Stiinta & Tehnologie

#motorola #a3300c #china #sina #windows mobile

Motorola A3300 a fost prezentat oficial

La inceputul lunii august au aparut primele imagini-spion cu modelul Motorola A3300, un terminal care se zvonea ca va rula Windows Mobile.

Recent reprezentantii companiei au anuntat oficial lansarea dispozitivului A3300 in China sub numele A3300c .

Specificatii tehnice

Din pacate nici acum nu exista prea mulde detalii despre specificatiile tehnice ales acestui model. Se stie totusi ca terminalul A3300c este urmasul a lui A3100 care s-a lansat in urma cu sase luni.

In afara de faptul ca Motorola A3300 ruleaza sistemul Windows Mobile, probabil versiunea 6.5, telefonul mai dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara 3,2 inch si nu 2,8 asa cum se zvonise initial. Display-ul are o rezolutie QVGA de 240 x 400 de pixeli. Telefonul se mai madreste si cu o camera foto de 5 MP cu flash LED. Este posibil ca senzorul foto sa dispuna si de functii de autofocus, detectare a fetei sau zambetului si geo-tagging. La capitolul conectivitate, modelul vine dotat cu receptor GPS, suport EV-DO (Evolution-Data Optimized sau Evolution-Data Only) si Wi-Fi.

Motorola si Android

Totusi, compania Motorola pare sa isi indrepte atentia si catre Android. Pe Internet au aparut deja informatii despre modelul Motorola Sholes si Morrison, telefoane care au ecran tactil si tastatura fizica QWERTY completa. In data de 10 septembrie 2009, Motorola va anunta oficial si primele modele cu acest sistem de operare.

Motorola A3300c se va lansa foarte curand in China prin operatorul de telefonie mobila Sina, al doilea ca marime din aceasta tara. Reprezentantii companiei nu au dat publicitatii pretul terminalului si nu se stie daca modelul va fi disponibil si pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea