Stiinta & Tehnologie

#rovigneta #rovinieta #emitere rovinieta #cumparare rovinieta

Modificarea datelor gresite din rovinieta se face in maximum o ora de la emiterea ei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR) ii anunta pe soferii care circula pe drumurile nationale despre posibilitatea de a modifica datele eronate trecute pe rovinieta emisa de catre personalul abilitat.

"In cazul in care dupa achizitionarea unei roviniete utilizatorul constata ca numarul de inmatriculare al vehiculului a fost inscris gresit, poate solicita corectarea acestuia in punctul de vanzare unde a achitat rovinieta, intr-un interval de 60 de minute (1 ora) de la emiterea acesteia", potrivit unui comunicat postat pe site-ul CNADNR.

"Solicitarea de corectie se face prin prezentarea certificatului de inmatriculare al vehiculului/cartii de identitate, urmand ca in punctul de vanzare, personalul abilitat al distribuitorului sa pastreze o copie a acestuia/acesteia. Corectarea datelor se face fara perceperea de către distribuitor a unei taxe", se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea