Stiinta & Tehnologie

#rabla 2010 #asx #mitsubishi

Modelul Mitsubishi ASX se vinde prin Rabla 2010

M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru Romania si parte a Tiriac Holdings se pregateste pentru luna iunie si vine in intampinarea clientilor anuntand introducerea noului crossover compact Mitsubishi ASX in Programul Rabla 2010 . Campania se va derula prin intermediul retelei nationale de dealeri.

Abia lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara acestui an, Mitsubishi www .acasa.ro/asx" title="asx">ASX va fi disponibil pentru comenzi, incepand de la un pret foarte avantajos de 13.290 eur (TVA inclus si trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipata cu un propulsor pe benzina 1.6L si 115 CP. Motorizarea respecta normele de emisii Euro 5. Mai mult, Mitsubishi ASX marcheaza debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri si injectie directa Common-Rail pentru versiunea de 1,8L echipata cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, respectand de asemenea noile norme de emisii Euro 5.

Prin Programul "Rabla", versiunea diesel se poate comanda la un pret de 16.447 eur (TVA inclus) pentru echiparea Inform, tractiune fata. Pentru modelele Mitsubishi ASX cu tractiune integrala, un avantaj considerabil pentru clienti prin prisma raportului pret/dotari este echiparea Intense 4WD, cu un pret de 21.707 (TVA inclus). Mitsubishi ASX beneficiaza de 3 ani garantie, in limita a 100.000 km.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea