Stiinta & Tehnologie

#concept #mod #t-mobile

Mod, conceptul de terminal a celor de la T-Mobile

Conceptele de telefoane mobile nu par sa se opreasca prea curand, cea mai noua gaselnita fiind creata in colaborare cu operatorul de telefonie mobila T-Mobile.

Prototipul conceput este un terminal "modular" cu functii multiple .

Creatie

Designer-ul din spatele noului concept este Benjamin Guthrie care a lucrat in colaborare cu designerii operatorului T-Mobile. Creatorii terminalului il denumesc "modular" pentru ca telefonul este capabil sa posede diferite module de ecran si tastatura.

Atfel o impostza a telefonului poate sa fie aceea de terminal cu tastatura QWERTY completa sau alta cu butoane in sistem alfanumeric . Fiecare din functiile pe care telefoanul o are se datoreaza unui modul care poate fi atasat dispozitivului principal.

Evolutie

Creatorii lui Mod mai declara ca prototipul a fost gandit in asa fel incat sa fie capabil sa evolueze in functie de nevoile utilizatorului. In mod normal modelul vine echipat cu trackpad si o tastatura, plus acumulatorul care ii da puterea.

In functie de modulele care ii sunt atasate, terminalul isi poate schimba forma si chiar infatisarea. Chiar daca telefonul a fost conceput de operatorul T-Mobile, in prezent nu se stie daca prototipul va aunge vreodata in faza de productie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea