Stiinta & Tehnologie

Mobiado Stealht, o noua generatie premium

Producatorul de telefoane mobile de lux Mobiado a lansat o noua “ editie limitata ”, celularul Stealth . Acesta pare a fi facut din aluminiu, iar inserturile sunt din safire si cristal. Design-ul este unul robust, rezistent, foarte sofisticat. Compania a anuntat ca vor fi produse circa 1.200 de telefoane mobile de acest gen. Aluminiul este de fapt un aliaj folosit la constructia de avioane, iar unele butoane sunt din otel inoxidabil .

Telefonul mobil nu este codat in nicio retea, dar functioneaza in retelele 3G si GSM, cu EDGE si frecventele de 900 / 1800 / 1900. Are ecran QVGA, camera foto si video de 2 megapixeli, suport de carduri micro SD, boxe stereo incorporate , PTT (push to talk), Bluetooth, player MP3. Pretul acestui telefon nu a fost facut public.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea