Stiinta & Tehnologie

Mobiado lanseaza terminalul Camo

Atunci cand vine vorba de telefoane mobile de lux, de obicei ne asteptam sa vedem obiecte rafinate, dar iata ca unii stiu sa schimbe putin placa, aceeia fiind cei de la Mobiado .

Firma cunoscuta pentru terminalele sale de lux, s-a gandit sa introduca putina duritate in linia de stil si a "nascocit" un nou telefon cu numele de "Camo".

De la Stealth la Camo

"Porecla" i se trage de la termenul " camuflaj " deoarece carcasa metalizata a noului model este imprimata cu binecunoscutul model al hainelor militare de camuflaj.

Dupa cum am spus carcasa este metalizata, dar e din aluminiu, iar butoanele din otel inoxidabil sunt ceva mai dure, pentru a insulfla corect "look"-ul pe care Camo il vaneaza.

Dar si asa, tot telefoanele de lux ne-au obisnuit sa nu fie prea "blindate" din punct de vedere al specificatiilor tehnice. Camo masoara 105 x 46 x 20 mm si cantareste 142 de grame si functioneaza in retele tri-band GSM (900/1800/1900MHz).

Slabut la specificatii

Are ecran TFT de rezolutie 208 x 208 pixeli cu 65.000 de culori si camera foto de doar 1,3 megapixeli, dar cu flash LED dublu, fara autofocus. Suporta mesaje SMS, MMS si e-mail-uri cu protocoalele standard POP, IMAP si SMTP. Cand vine vorba de conectivitate Camo nu poate mai mult de GPRS si EDGE si Bluetooth-ul din dotare pentru transferul de date.

Vestea buna este ca terminalul vine cu slot MultiMediaCard, ceea ce inseamna un echivalent al slotului de card microSD.

Pretul unui astfel de telefon nu a fost inca anuntat, dar dupa modelul oricarui alt terminal de lux va costa destul de mult, plus ca Mobiado a produs doar 200 de modele, fiecare dintre ele fiind unicat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea