Stiinta & Tehnologie

Mobiado lanseaza colectia Luminoso Lucido

De cei de la lux au de gand lansarea unei noi colectii de terminale de acest gen pe piata mondiala; este vorba de seria Luminoso Lucido.

Inspirat din seria Lucido

Bineinteles ca noile terminale au aceeasi eticheta de " editie limitata " si sunt inspirate din o seria la fel de exclusivista si limitata, Mobiado Lucido. Cu ce vor fi aceste modele mai rasarite decat celalalte? Cu nimic.

Noile terminalea vor avea in componenta lor aceleasi materiale, cristale de safir , otel inoxidabil si aluminiu, dar este vorba de aluminiul folosit pentru navele de zbor, un lucru de care Mobiado nu se satura.

Cateva spcificatii tehnice

Asa cum ne-am obisnuit cand vine vorba de terminale de lux, specificatiile tehnice se fac intodeauna "uitate" de catre producator. Si in acazul colectiei Luminoso Lucido aceasta regula este aplicata.

Telefoanele noii serii vor functiona nestingherite in retele GSM si WCDMA 2100. Terminalele au mp3-player incoporat pentru ca suporta formate MP3, MP4, eAAC+ si AAC, au camera foto de 2 megapixeli, fara flash sau autofocus si slot pentru card microSD pentru upgrade de pana la 2 GB.

Bineinteles ca pretul pentru aceste telefoane nu a fost anuntat. Mai mult ca sigur, asemenea celorlalte terminale ale companiei, un Luminoso Lucido nu va avea un pret mai mic de 3000 de euro, iar achizitia lui se face exlusiv prin magazinul online Mobiado.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea