Stiinta & Tehnologie

Mobiado anunta Professional 105 ZAF, cel mai subtire telefon de lux

Nu mai este un secret cine este lux subtire. Se stie deja ca telefoanele de lux sunt toate destul de robuste.

Doar 10,6 mm

Dar compania nu se multumeste cu atat si iata ca prezint alumii telefonul Professional 105 ZAF, un terminal metalic si stralucitor, dar care este cel mai subtire telefon de lux din lume, si pe buna dreptate, pentru ca Professional 105 ZAF are doar 10,6 mm.

Luxul este la el acasa si cu acest terminal. Cristalele de zafir nu ii lipsesc nici acestui model, ecranul fiind special facut din acest material pentru a nu se zgaria, iar brevetatul capac glisant al bateriei a fost si el aplicat.

Carcasa este confectionata din aluminiul folosit si la navele de zbor, pentru a crea un telefon mai usor, iar butoanele sunt fabricate din otel inoxidabil .

Inside the suit

Dar sa trecem mai departe si sa vedem ce mai stie acest telefon, pentru ca totusi este un terminal de lux, ne putem astepta ca nu vom fi prea impresionati de specificatiile tehnice.

Professional 105 ZAF va funtiona in retele dual-band GSM/WCDMA, are ecran de 2 inchi cu 16 milioane de culori si o camera foto de 2 megapixeli, fara flash sau autofocus. Memoria interna trece de 1 GB, iar conetivitatea se rezuma la Bluetooth si microUSB. Nu ii lipseste nici un player muzical, care se descurca destul de bine, suportand formate MP3, AAC si eAAC+.

Pretul acestui telefon este iar necunoscut, dar pentru ca este lux si pentru ca este un Mobiado , asteapta-te sa vezi cat de curand un pret usturator pentru buzunarele noastre de muritori.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea