Stiinta & Tehnologie

#airbag #lancer evolution #lancer #mitsubishi

Mitsubishi Lancer si Lancer Evolution, rechemate in service

Producatorul japonez de masini Mitsubishi recheama in service 29.353 de masini din seria Lancer si Lancer Evolution.

Departamentul National de Transport si Securitatea Traficului (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA), anunta ca motivul pentru care modelele sunt rechemate in service este coroziunea.

Americanii in service

Modelele rechemate sunt din seria de masini din 2009 care au fost expuse drumurilor pe care a fost imprastiata sare. Compania producatoare a anuntat ca autovehiculele vizate sunt cele inregistrate in cateva state americane si ca cei din alte zone ale lumii nu ar trebuie sa existe probleme.

Astfel soferii din Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey , New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin si Districtul Columbia vor fi nevoiti sa  se prezinte la service.

Modificari

Dealerii Mitsubishi vor instala noi senzori pentru airbag-uri, sistemele afectate de coroziunea de sare care vor avea o rezistenta ridicata la acest proces. Campania de inlocuire va incepe din 27 noiembrie.

Chiar daca campania este destinata doar Statelor Unite ale Americii, reprezentantii companiei sfatuiesc soferii care detin modele Mitsubishi Lancer si lancer evolution sa efectueze un control preveniv al senzorilor de airbag.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea