Stiinta & Tehnologie

#romania #asx #mitsubishi

Mitsubishi ASX in Romania, incepand de la 15.990 TVA inclus

Noul vine in Romania, la un pret de pornire de 15.990 cu TVA inclus. Informatia vine ceva mai devreme fata de lansarea oficiala in Romania.

Crossover-ul .acasa.ro/ " title=" www .acasa.ro/ asx " title="asx">asx ">ASX reprezinta o interpretare de piata a prototipului Concept-cX, dezvaluit in 2007 la Salonul Auto de la Frankfurt , al carui succes a convins managementul MMC sa-l introduca in productia de serie.

Designerii Mitsubishi au optimizat forma generala a masinii, folosindu-se la maximum de ampatamentul mai lung cu 14,5 cm (2,67 metri fata de 2,525 metri) pentru a crea o silueta mai joasa si mai bine echilibrata. In aceeasi nota, acoperisul adopta o linie plonjata catre partea posterioara a vehiculului. In partea frontala, se poate observa grila "Jet Fighter", prezenta si pe Lancer sau Outlander. Volumul portabagajului este de 416 litri.

In functie de piete si de specificatii, vor fi disponibile sistemele de siguranta active si pasive, cum ar fi: cu xenon 160° Super-HiD “Wide Vision", Active Stability Control, Traction Control, Sistemul Hill Start Assist, ABS, Electronic Brake Distribution (EBD), Brake Assist, Sistemul Emergency Stop Signal, sapte airbag-uri (inclusiv unul pentru genunchiul soferului).

In continuarea strategiei de implementare a tehnologiilor "verzi", Mitsubishi ASX va marca debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri si injectie directa Common-Rail, care va respecta noile norme de poluare Euro 5.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea