Stiinta & Tehnologie

Mio relanseaza la IFA telefonul Leap G50

Unul din cei mai mari producatori de sisteme de navigatie, releaseaza un model mai vechi al unui telefon mobil, modelul Mio Leap G50.

Initial telefonul a fost lansat la inceputul lunii iunie a acestui an, alaturi de alt model de telefon mobil, Mio Leap K1.

Despre Mio Leap G50

Terminalul Mio masoara 58,5 mm x 98 mm x 14,2 mm si cantereste 119 grame, vine cu slot de card microSD pentru mai mult spatiu de stocare, chip GPS SiRFstarIII, Bluetooth, USB si jack standard de 3,5 mm pentru atasare casti.

Punctul forte a lui Leap G50 este faptul ca ruleaza sistmeul de operare Windows Mobile 6.1. G50 are ecran de 2,8 inchi sensibil la atingere si functioneaza in retele GSM Quad-band (850,900,1,800, 1,900). Acestui Mio nu ii lipseste nici camera foto de 2 megapixeli, dar din pacate vine fara flash sau autofocus.

Terminalul, care este un telefon GPS cat de cat compact si ceva mai stilat, are un sistem GPS integrat care functioneaza ca atare si pentru ca de data aceasta este vorba de o lansare in Europa, Mio Leap G50 va veni cu hartile Europei de Vest preinstalate.

Premiera initiala la Taipei

Asa cum am spus si mai devreme, Leap G50 nu este la prima lansare. In cadrul show-ului Computex care se desfasura in perioada 3 - 7 iunie 2008 la Taipei, Mio a lansat cele doua telefoane mobile, Mio Leap K1 si G50.

Cele doua terminale nu au fost inca lansate oficial nici in Asia. Totusi, octombrie va inseamna luna in care europenii vor primi terminalul Mio. Pretul acestui telefon se va ridica la 399 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea