Stiinta & Tehnologie

Mio lanseaza telefoanele Leap K1 si G50

In cadrul show-ului Computex care se desfasoara pe perioada 3 - 7 iunie la Taipei, Mio, lider global pe piata de dispozitive de navigatie , a lansat doua telefoane mobile noi.

Cele doua se numeste Leap K1 si Leap G50 si sunt ceva mai speciale. Leap K1 este primul telefon GPS cu doua fete din lume, iar Leap G50 este un telefon-GPS. Dupa spusele celor de la Mio, "produsele se adreseaza utilizatorilor care doresc un dispozitiv cu functii multiple (telefon, GPS si camera) si cauta, de asemenea, un design ultra-compact si portabilitate ."

Premii pentru Mio

Ti se par banale? Nu e cazul, pentru ca ambele modele, Leap G50 si K1, le-a fost acordat premiul pentru design si inovatie COMPUTEX TAIPEI 2008. Eh, treaba sta altfel deja!

Dar sa vedem ce stiu cele doua si incepem cu Leap K1. Dupa cum am spus si mai devreme, acest terminal are doua fete. O parte reprezinta un telefon stilat cu interfata usor de utilizat, iar cealalta parte este un sistem de navigatie cu ecran plat.

Utilizatorii pot schimba functiile lui prin simpla apasare a unui buton. Terminalul vine echipat cu MioMap 2008, moduri de navigare duala si camera foto de 2 megapixeli. Cele doua ecrane au marimi de 2.6 inchi, unul dintre ele fiind sensibil la atingere, iar al doilea are 1,69 inchi si este ecran OLED.

Leap K1 masoara 53,5 mm x 105,1 mm x 14,5 mm si cantareste 125 de grame, ruleaza pe sistemul de operare Windows CE 5.0, are slot pentru card microSD, Bluetooth si USB si functioneaza in retele GSM Tri-band (900, 1,800, 1,900).

Mio G50 cu Windows Mobile

A venit si randul lui Leap G50, care este un telefon GPS compact si stilat ce ofera functionalitatea deplina a unui sistem GPS, camera foto de 2 megapixeli si telefon.

Spre diferenta de fratele lui mai mic K1, Leap G50 ruleaza sistmeul de operare Windows Mobile 6.1. G50 are ecran de 2,8 inchi sensibil la atingere si functioneaza in retele GSM Quad-band (850,900,1,800, 1,900).

Masoara 58,5 mm x 98 mm x 14,2 mm si cantereste 119 grame, are slot de card microSD pentru mai mult spatiu de stocare , chip GPS SiRFstarIII, Bluetooth, USB si jack standard de 3,5 mm pentru atasare casti.

Cele doua telefoane vor fi lansate la sfarsitul acestui an in Asia, asa ca noi mai avem de asteptat putin pentru ele.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea