Stiinta & Tehnologie

MINI Paceman John Cooper Works se lanseaza in Romania in martie 2013

MINI Paceman John Cooper Works (JCW), versiunea cu trei usi a SUV-ului MINI Countryman, va fi lansata in Romania in luna martie a anului viitor, la un pret de pornire de 25.234 de euro (TVA inclus).

Versiunea de top a lui Paceman John Cooper Works este echipata cu un motor turbo de 1,6 litri de 218 cai putere. In versiunea standard, masina este dotata cu suspensie sport, jante din aliaj de 18 inci si tractiune integrala ALL4.

Masina are parte de o transmisie manuala cu sase viteze. Optional, ea poate fi comandata cu transmisie automata. MINI Paceman John Cooper Works atinge o viteza maxima de 226 km/h, iar acceleratia la suta de kilometri la ora se face in 6,9 secunde (indiferent de tipul de cutie de viteze).

In ceea ce priveste consumul, acesta variaza intre 7,4 si 7,9 litri de benzina/100 km. MINI Paceman JCW urmeaza sa fie prezentata in premiera mondiala in ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.

Sursa foto: caranddriver.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea