Stiinta & Tehnologie

#paris #mini crossover concept #prezentare oficiala

Mini Crossover Concept a fost prezentat

Familia Mini s-a marit cu inca un model. Dupa modelele Mini Cooper si Mini Clubman urmeaza sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului auto de la Paris de luna viitoare si modelul Mini Crossover .

Modelul pleaca de la trasaturile caracteristice prezente atat pe Mini Cooper cat si pe Mini Clubman carora li s-au adaugat elemente specifice unei masini off-road.

Modelul dispune de o deschidere neconventionala a portierelor. Astfel usile din fata se deschid in mod normal iar accesul pe bancheta din spate se realizeaza cu ajutorul unei usi ce se deschide in sens invers (cea de pe partea dreapta) si a uneia ce gliseaza(pe partea stanga) pentru a facilita accesul. Pentru portbagaja s-a renuntat la folosirea celor doua usi prezente pe Clubman si s-a optat pentru una singura ce se deschide in lateral.

Lungimea acestui model este de peste 4 metri si o latime de 2.6 metri confera modelului Crossover cel mai mare spatiu interior pe care l-a avut vreodata un model Mini. Patru persoane adulte pot calatori intr-un grad ridicat de confort in noul model.

Pe consola centrala intalnim sistemul Mini Central Globe cu ajutorul caruia controlati sistemul de sunet, climatizare, navigatie si divertisment.

Galerie foto cu Mini Crossover Concept

Nu au fost inca oferite detalii despre motorizari dar un lucru este cert: modelul va dispune de tractiune in tegrala AWD(All Wheel Drive).

BMW ar putea incepe productia de serie a lui Mini Crossover din anul 2010.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea