Stiinta & Tehnologie

#zburator #countryman #mini

MINI Countryman Zburator in Romania

Automobile Bavaria va lansa la data de 19 septembrie noul MINI Countryman pe piata din Romania, la pretul de inceput este de 21142 Euro cu TVA pentru versiunea MINI One care dezvolta 98 CP cu un motor pe benzina de patru cilindri.

MINI Countryman deschide un nou segment important pentru marca britanica. Primul corss-over al marcii ofera in premiera un sistem de tractiune integrala, patru usi, un plus semnificativ de spatiu si noi concepte inovative la interior precum MINI Central Rail sau MINI Connected care permite folosirea unei serii de aplicatii speciale in masina, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de stiri printr-un reader RSS.

Proiectul lui Alexandru Mirea, MINI Countryman Zburator, isi propune sa surprinda  o parte din valentele noului model si ale marcii: extrovertit, unic, indraznet. Modelul creat de artist preia forma MINI Countryman si ii adauga doua aripi mari, inspirate din logoul marcii.

MINI Countryman se doreste a fi masina dedicata evadarii din oras si pentru asta  zborul este cea mai buna sansa. Am renuntat la motor dorind sa subliniez ideea de emisii reduse de CO2. Modelul meu va fi propulsat de 4 oameni – aceasta este tractiunea mea integrala,” a explicat Alex Mirea.

MINI este una din putinele brand-uri pentru care o astfel de joaca creativa este complet fireasca. Aceasta spune mult despre imaginea marcii noastre,” explica Alexandru Seremet, corporate communications manager BMW Group Romania.

Proiectul va culmina pe 19 septmebrie cu o tentativa inedita de zbor.

Dupa cum spuneam si la inceput, cel mai nou model MINI, al patrulea din gama, este deja disponibil pentru comenzi si are programat debutul in showroom pe 19 septembrie. Pretul de inceput este de 21142 Euro cu TVA pentru versiunea MINI One care dezvolta 98 CP cu un motor pe benzina de patru cilindri.

Noul model va fi disponibil in cinci variante de motorizari, trei pe benzina si doua diesel. Cele mai puternice propulsoare (Cooper D, patru cilindri in linie si 112 CP, si Cooper S, patru cilindri in linie si 184 CP) pot fi echipate si cu sistemul de tractiune integrala ALL4.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea