Stiinta & Tehnologie

#windows phone #Windows Phone 8 #microsoft windows phone

Microsoft lanseaza Windows Phone 8 in 29 octombrie

Microsoft a anuntat oficial data de lansare a noului sistem de operare Windows Phone 8. Intr-un eveniment desfasurat la San Francisco in 29 octombrie, Microsoft va prezenta noi detalii despre WP8.

Primele detalii despre noul sistem de operare Microsoft WP8 pentru smartphone-uri a fost prezentat mai intai in luna august, dar compania a lucrat in continuare la imbunatatirea Windows Phone 8.

Analistii cred ca Microsoft a pastrat cateva surprize pentru lansarea Windows Phone 8, potrivit GSMArena.com. Acestea pot viza atat optiuni software, cat si compatibilitate cu specificatii mai bune pentru telefoanele partenerilor sai.

Primele telefoane Windows Phone 8 ce vor sosi pe piata sunt Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 820, HTC Windows Phone 8X, HTC Windows Phone 8S si Samsung ATIV S.

Exista speculatii si cu privire la un telefon WP8 produs chiar de Microsoft, dar acesta ar urma sa fie lansat abia in 2013.

Sursa foto: TheVerge.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea