Stiinta & Tehnologie

miCoach, telefonul antrenor de la Samsung si Adidas

Pe langa problemele de mediu, umanitatea mai sufera de o mare afectiune, obezitatea. Probabil cu statisticile pentru aceasta " calculator de pasi si afisarea caloriilor arse.

Ceva mai nou

"Inovatia" Samsung se numeste miCoach, dar este de fapt un telefon "remodelat" F110, un slider quad-band care are un buton dedicat " fitness ", care odata conectat la ritmul cardiac si numaratorul de pasi va informa utilizatorul despre distanta parcursa, bataile inimii si timpul facut pentru o alergare .

Totusi, miCoach pare ceva mai "antrenat". Prin intermediul castilor, utilizatorul va sti imediat informatiile de mai sus daca va lovi usor ecranul telefonului. Telefonul ii va indica si faptul ca alearga prea incet sau prea repede, pe baza programului de fitness care a fost ales.

Exista posibilitatea de alegere dintre 220 programe de antrenament pe care telefonul le ofera, programe care se pot descarca de pe un site fitness.

Mai stie si altceva

Totodata, miCoach vine echipat cu o memorie de 1 GB pe care pot fi stocate melodiile pe care doresti sa le asculti in timpul antrenamentului. Telefonul mai este dotat cu o camera de 2 MP, dar alte detalii nu sunt cunoscute.

Pentru cei interesati, Samsung spune ca miCoach va fi disponibil de luna viitoare. Pretul lui este inca necunoscut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea