Stiinta & Tehnologie

#kenya #barack obama #telefon mobil #mi-obama

Mi-Obama, telefonul mobil Barack Obama

Primul telefon mobil branduit cu numele presedintelui ales al Statelor Unite, Barack Obama este disponibil.

Din pacate fanii lui Obama nu vor avea parte prea curand de el, pentru ca terminalul Barack poate fi achizitionar doar in Kenya .

Specificatii tehnice

Denumit Mi-Obama , terminalul este un candybar care pare sa fie o imitatie a unui model Nokia. Aceasta masoara 100 x 45 x 14,5 mm si cantareste 86 de grame. Ecranul telefonului este LCD si are 1,7 inch, dar o rezolutie foarte modeste de 128 x 128 pixeli si 65.000 de culori.

Carcasa telefonului este neagra, denumita de compania producatoare Mi-Fone, "Obama Black", iar partea dorsala are o inscriptie in alb, "Yes, we can!", adica sloganul pe care presedinte american l-a avut in timpul campaniei lui.

Printre altele

Asa cum se vede din specificatii, terminalul Omaba este un entry-level. Dispozitivul mobil costa doar 30 de dolari americani si poate fi achiztionat doar din retelele Mi-Fone din Kenya, ca Xpress@ Nakumatt, Phonelink si Tuskys.

Mi-Fone este o companie care mai poate fi gasita si pe pieta din Asia, in afara de cea din Africa. Motivul pentru care acest telefon a fost dezvoltat este faptul ca Obama va vizita Kenya foarte curand.

"Vizita presedintelui american in Kenya este un moment foarte mare pentru noi. Este placerea noastra sa avea ocazia sa lansam telefonul Mi-Obama ca un Memento care va ramane pentru totdeauna in mintea si inimile utilizatorilor", a declarat Alpesh Patel, directorul Mi-Fone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea