Stiinta & Tehnologie

#daimler #smart fortwo #mercedes-benz

Mercedes vrea sa lanseze masinile mici in SUA

In incercarea de a largi portofoliul de masini aflate pe piata americana , nemtii de la Mercedes-Benz doresc sa lanseze o noua generatie de masini in Statele Unite ale Americii . Astffel, din anul 2012, americanii s-ar putea delecta cu noile modele compacte din clasa A si B ale producatorului german.

Declaratii oficiale

Aceasta strategie era planificata de cei de la Mercedes de mai bine de un an, dar nu a fost pusa inca in practica. Totusi, recent, CEO-ul Daimler, Dieter Zetsche , a declarat oficial pentru publicatia Wall Street Journal, ca Mercedes-Benz doreste sa vanda mai multe modele compacte pe piata americana.

Modelele alese de companie pentru aceasta regiune a lumii sunt versiunile compacte, specifice claselor A si B. Daca in Statele Unite ale Americii acestea vor putea fi cumparate de doritori incepand cu anul 2012, in Europa, producatorul va lansa noua generatie la sfarsitul anului 2011.

Informatii din tabara Mercedes

In afara de planul pentru modelele compacte, conducerea Mercedes-Benz va decinde in urmatoarele luni daca va muta productia sedanului C class in fabrica din Vance, Alabama.

Schimbarea de strategie pe care producatorul o face se datoreaza mai ales vanzarilor scazute pe care modelele Smart Fortwo le-au inregistrat in Statele Unite ale Americii in decursul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea