Stiinta & Tehnologie

#lansare #paris #concept fascination #mercedes

Mercedes Concept Fascination prefigureaza viitoarea generatie E-Class

Pentru ca se apropie Salonul Auto de la Paris , Mercedes a facut publice pozele noului model denumit Caoncept Fascination, ce prefigureaza viitoarea generatie a lui E-Class.

Galaerie foto cu Mercedes Concept Fascination

“Acest studiu de design continua lunga traditie a coupeurilor Mercedes-Benz, cu un stil impresionant. Cu liniile sale atragatoare, ConceptFASCINATION ofera o interpretare complet noua a coupeurilor. Estetica sa, aspectul dinamic si detaliile minutios realizate asigura conceptului cele mai inalte standarde de design”, a declarat Dieter Zetsche , seful departamentului de Management de la Daimler AG , citat de Worldcarfans.

Partea frontala a masinii imprunuta aspectul modelului CLK, insa farurile nu mai sunt rotunde ci prezinta forme patratoase. Modelul concept fascination este construit pe o noua platforma tehnica ce urmeaza sa fie folosita anul viitor pentru noua generatie E-Class.

Intreg design-ul, atat cel exterior cat si cel interior, pare a fi inspirat de la modelul S-Class . Motorizarea de care va dispune modelul este un BlueTec de 2.2 litri ce dezvolta 204 CP.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea