Stiinta & Tehnologie

Medal of Honor vine pe telefoanele mobile

Electronic Arts Mobile Romania, compania producătoare de jocuri pentru telefoane mobile, subdivizie a liderului pe piaţa internaţională de entertainment interactiv – Electronic Arts, a anunţat că Medal of Honor Mobile va putea fi descărcat pe telefoanele mobile, în Romania, prin portalul Vodafone live .

Versiunea pentru telefoane mobile a faimosului titlu de PC si consolă, „Medal of Honor”, este un joc de acţiune şi aventură creat de studioul EA din Romania. Acţiunea jocului se petrece în timpul celui de-al doilea război mondial, cand germanii pregătesc lansarea primei rachete ghidate, V2. Un Commando special este trimis pe urmele rachetei V2 şi a creatorilor ei. Ca unic supravieţuitor al echipei speciale, singur in spatele liniilor inamice, trebuie sa te infiltrezi în diferitele baze pentru a afla informatii despre rachetă, să găseşti locul unde este produsă racheta şi să o distrugi. Lupţi în şase misiuni intense, pe străzile oraşului devastat de război şi în clădirile puternic păzite, folosind atacul corp-la-corp, carabina, puşca cu lunetă şi mitralierele. Traseul tău nu este unul uşor şi este presărat cu multe pericole. Pacea depinde de rezultatul acestei operaţiuni.

MEDAL OF HONOR Mobile se bazează pe varianta cunoscutul joc pentru PC. Pe langă intensitatea jocului şi de autenticitatea conflictelor, posesorii de telefoane performante se vor bucura şi de o grafică deosebită.

Pornind de la versiunea de bază, studioul din Romania a creat versiuni individuale pentru 250 de modele de telefoane mobile, reprezentative pentru piaţa din Europa şi Statele Unite. Proiectul a fost terminat la sfarşitul lunii octombrie şi distribuit de-atunci în întreaga Europă de Vest. Începand de săptămana aceasta, EA MEDAL OF HONOR 2006 Mobile poate fi descărcat de la secţiunea jocuri a portalului Vodafone live!.

Pentru mai multe informaţii, vă rog accesaţi următoarele link-uri:

www.info.ea.com
www.ea-mobile.com
www.ea.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea