Stiinta & Tehnologie

#audi #shinari #mazda

Mazda prezinta prototipul Shinari

Mazda va prezenta conceptul Shinari cu ocazia Salonului Auto de la Paris, model ce are rolul de a anticipa noua directie de design a brandului japonez elaborata de noul manager la divizia de design, Ikuo Maeda.

Inainte de aparitia la marele show auto asteptat de o industrie intreaga, constructorul auto de dezvaluit prototipul in cadrul unui eveniment privat in Italia. Shinari este un prototip sport coupe cu patru usi ce va indica aspectul viitoarelor modele ce vor intregi gama producatorului japonez.

Mazda va utiliza conceptul "Kodo" (in japoneza inseamna sufletul miscarii) pentru a caracteriza viitorul limbaj de design creat prin colaborarea studiourilor Mazda din Germania, Statele Unite si Japonia.

Oficialii Mazda au mai declarat ca lucreaza si la imbunatatirea interioarelor viitoarelor vehicule, ce vor intra pe segmentul premium. "Dorim sa intram in acelasi grup cu BMW si Audi", a spus Derek Jenkins, director de design la Mazda North America. "Dorim acelasi nivel de calitate pentru echipare si finisare".

Mazda Shinari va debuta in premiera la Salonul Auto de la Paris ce va avea loc in perioada 2-17 octombrie 2010 .

Cititi mai multe pe Auto.ro       

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea