Stiinta & Tehnologie

#mazda #cartea recordurilor #mx-5

Mazda MX-5 a intrat in Cartea Recordurilor

Mazda a stabilit un record mondial cu roadsterul emblema MX-5 si a intrat in Cartea Recordurilor. Pe 18 septembrie 2010, 459 automobile recunoscute oficial au format cea mai lunga parada MX-5 din toate timpurile, la Essen , in zona protejata UNESCO Zollverein World Heritage – depasind recordul de 249 de vehicule, stabilit anterior in Noua Zeelanda.

Emotia care ne-a condus la acest eveniment a fost fantastica”, a declarat Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe. „ Peste 600 de posesori de MX-5 s-au inscris pentru a lua parte la acest eveniment; atat de multi incat, din motive tehnice nu am mai avut spatiu disponibil. Acest eveniment, parada, vizitatorii – Mazda MX-5 a demonstrat astazi de ce este una dintre cele mai iubite masini sport din lume.

Masini din 16 tari au luat parte la depasirea recordului mondial, cei mai multi participanti venind din Germania. Un grup de fani MX-5 a facut cea mai lunga calatorie la Essen parcurgand din Rusia un drum de aproximativ 2.500 de km.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea