Stiinta & Tehnologie

Mayhem Studio a lansat jocul Ancient Games

Mayhem Studio nu sunt un nume necunoscut noua, pentru ca aceasta companie spaniola de dezvoltare de jocuri pentru dispozitivele mobile, nu este la prima lansare.

Cu ceva timp in urma, Mayhem Studio lansa jocul "The Call of Cthulhu: Darknerss Within - Book 1", iar acum compania vine sa faca un nou anunt referitor la un nou joc , numit Ancient Games.

Zeus si Olimp

Asa cum iti dai seama, acest joc se refera la acele jocuri olimpice din Grecia antica, iar lansarea vine chiar bine, asta pentru ca se apropie olimpiada pe bune. Eh, daca visai sa iei parte, acum ai ocazia.

Ce trebuie sa faci? In primul rand sa iti alegi un personaj care va fi diferit de toate celalalte atat prin stil, gusturi, dar si prin alte caracterisiti, unice, reprezentative doar personajului ales de tine.

Iar acum e cazul sa intri in competie. Jocul te pune in fata multor incercari, printre care cursa de viteza la 110 metri, aruncarea cu ciocanul si altele. In modul Tournament Mode vei concura alaturi de mai multi participanti la joc, iar in Training Mode vei putea sa iti antrenezi personajul cat de bine poti tu.

Cu Bluetooth face echipa

Totodata, jocul te lasa se te conectezi la Bluetooth cu telefonul amicilor, asa puteti lua parte mai multi la joc. Pe site-ul producatorului, www.mayhem.es, exista si o lista cu telefoanele compatibile pentru acest joc.

Producatorii spanioli ne promit ca acest joc va fi frenetic si plin de actiune, ca te va lasa sa iti salvezi victoriile, va avea grafica buna si ca spre diferenta de alte platforme, va fi intodeauna cu tine, pentru ca e pe telefonul mobil, deci vezi sa nu iti uiti mobilul acasa...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea