Stiinta & Tehnologie

#maserati #suv #masini noi #maserati levante # maserati ghibil

Maserati ofera detalii despre primul sau SUV

Maserati ofera o serie de detalii despre primul sau SUV, dar si despre o noua limuzina. SUV-ul se va numi Levante si va fi lansat in 2014.

Masina va fi construita de Chrysler in SUA si va primi o serie de elemente tehnice intalnite si la Jeep Grand Cherokee. Maserati Levante a fost anuntat in 2011 prin conceptul Kubang, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Levante inseamna est in limba italiana si sugereaza totodata numele strazii pe care a fost mutata compania in urma cu aproape 100 de ani (Via Emilia Levante). Maserati sper ca in cativa ani productia lui Levante sa ajunga la 20-25.000 de unitati pe an.

In ceea ce priveste noua limuzina, ea se va numi Ghibli si va fi modelul cu cel mai mic pret din gama Maserati. Ghibli va fi lansata anul viitor la saloanele de la Beijing sau Geneva. Limuzina va avea dimensiuni asemanatoare cu BMW Seria 5. Surse de pe piata spun ca pretul de pornire ar putea fi de 55.000-60.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea