Stiinta & Tehnologie

#teste vocationale #manuale digitale #samsung #manuale

Manuale digitale, teste vocationale si carti noi pentru copii, de la Samsung

 

 

 

Noi manuale digitale sunt disponibile pe EduPedia, platforma educationala pusa la dispozitie de Samsung. Copii care se conecteaza la platforma pot utiliza manualele de Educatie Civica pentru clasa a III-a, manuale de Limba romana pentru clasa a IV-a, manualele de Istorie si Geografie pentru clasa a IV-a si manualele de Sociologie si Tehnologie pentru elevii de clasa a V-a.

 

Platforma EduPedia este disponibila gratuit pentru toate televizoarele Samsung Smart TV din gamele 2015, 2016 si 2017. Aceasta este prima platforma educationala care aduce pe televizor continut pentru toate grupele de varste, de la prescolari la liceeni si studenti. Acest anunt subliniaza angajamentul companiei Samsung Romania de a se concentra pe solutiile educationale interactive si de a dezvolta continut de calitate.

 

"Proiectul educational EduPedia a adus in casele utilizatorilor un continut de eLearning de calitate, reusind sa schimbe modul in care interactionam cu televizorul. Astfel, acesta nu mai reprezinta doar un instrument de divertisment important, ci si un mijloc de a acumula noi cunostinte, intr-un mod interactiv si atragator. Prin noile manuale digitale pentru clasele a III-a, a IV-a si a V-a, modulele Dacobots pentru gradinita si elevi de gimnaziu, precum si prin continutul disponibil prin platforma Smart Classroom, ne bucuram sa venim in sprijinul celor care transforma statul in fata televizorului in timp de calitate", a declarat Victor Armaselu, Director al Diviziei Consumer Electronics, in cadrul Samsung Electronics Romania.

 

Platforma EduPedia™ dispune de anul acesta de sase noi manualele digitale realizate de catre compania de eLearning Ascendia si autorizate de catre Ministerul Educatiei.

 

Dezvoltarea platformei a fost realizata astfel incat continutul sa poata fi parcurs intuitiv si rapid, copiii fiind ajutati in permanenta de un profesor virtual, ce ii ghideaza pe tot parcursul temelor interactive.

 

Pentru juniori au fost adaugate doua noi module ale scolii Dacobots: "Secretele Toamnei" si "Magia Iernii". Au fost adaugate de asemenea mai multe module de istorie, matematica, biologie, limba romana si alimentatie, teste de personalitate si vocationale si cartea "Enescu si Hora Razelor de Soare", scrisa de Cristina Andone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea