Stiinta & Tehnologie

#india #renault #logan #mahindra

Mahindra se retrage din afacerea Renault Logan in India

In februarie 2005, Mahindra & Mahindra si Renault au decis sa isi uneasca fortele pentru a produce si comercializa Logan in India.

In cadrul acestui joint-venture ponderea participatiei era de 51% pentru Mahindra si, respectiv, 49% pentru Renault. Fabrica din Nashik este cea care produce modelul Logan pentru India.

Se pare, insa, ca Mahindra ar vrea sa se retraga din aceasta afacere si, mai exact, sa inghete investitiile in acest proiect. Drept urmare, Renault va ramane singurul investitor si, mai mult ca sigur, nu va renunta la comercializarea Logan-ului in India, in ciuda scaderii vanzarilor din ultimii doi ani.

Logan-ul a fost lansat in India in 2007 si a devenit in scurt timp una dintre cele mai de succes masini din clasa medie , fiind un sinonim pentru confort si performanta. Din 2008, in schimb, vanzarile au inceput sa scada, mai ales din cauza pretului prea mare in raport cu publicul-tinta.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea