Stiinta & Tehnologie

#masini #renault #masini noi #renault zoe

Livrarile modelului Renault Zoe au fost amanate

Grupul Renault va livra primele exemplare din modelul electric Renault Zoe in primele luni ale lui 2013 si nu in 2012, asa cum anuntase initial.

Aceasta amanare este cauzata de unele probleme la sistemul de infotainment R-link. Acest sistem permite soferilor sa controleze anumite functii ale automobilului cu ajutorul comenzii vocale.

Cea mai ieftina versiune a lui Zoe, intitulata Life, va costa 15.700 d euro. In schimb, pretul de pornire pentru versiunile superioare Zen si Intens va fi de 17.500 de euro. O incarcare completa asigura masinii o autonomie de aproximativ 210 kilometri.

Renault Zoe urmeaza sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce va debuta la finele lunii septembrie.

Renault Zoe nu este singurul model electric al celor de la Renault. Firma franceza se mai poate lauda cu alte trei vehicule electrice: Renault Twizzy, Renault Fluence ZE si Renault Kangoo ZE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea