Stiinta & Tehnologie

Liniuta cu Bugatti Veyron pentru Top Gear

Britanicii de la Top Gear s-au mutat, pentru o perioada, in Emiratele Arabe Unite pentru a filma un nou episod din show-ul lor. Motivul lor pentru aceasta decizie este unul simplu: aveau nevoie de un bugatti Veyron iar statul arab este renumit pentru numarul mare de super-masini pe kilometru patrat. Si nu s-au inselat, au gasit aici trei astfel de exemplare, toate apartinand unor persoane de afaceri din zona!

Si nici macar nu erau Bugatti Veyron "de serie", ci masini create in functie de preferintele fiecarui cumpartor in parte. Doua dintre ele aveau o singura culoare a caroseriei (orice cunoscator al modelului stie ca acesta vine cu caroseria vopsita in doua culori), unul fiind rosu iar celalalt alb. Dar vedeta a fost exemplarul exclusivist Pur Sang, unul din cele patru exemplare unice lansate la Frankfurt anul trecut. Care sunt sansele sa vezi in fiecare zi 3 Bugatti Veyron, mai ales unul langa altul? 3.5 milioane de euro dintr-o lovitura!

Echipa a mai avut nevoie si de un autoturism Koenigsegg CCX. Cred ca e inutil sa va mai spunem ca acesta a fost gasit mult mai usor si in mult mai multe exemplare tot aici.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea