Stiinta & Tehnologie

#interfata utilizator #s-class #lansare #romania #ii #smart #lg viewty

LG Viewty Smart se lanseaza in Romania

LG Electronics lanseaza pe piata din Romania terminalul Viewty Smart (LG GC900). Noul terminal promite o experienta de utilizare mult mai diferita decat primul model LG Viewty , datorita functiilor imbunatatite.

Alte caracteristici noi includ un senzor pentru camera de 8 MP cu o sensibilitate ISO de pana la 1600, o rezolutie mai mare pentru ecranul tactil WVGA, un procesor de imagine mai inteligent si interfata proprietara LG, S-Class .

Specificatii tehnice

Noul model este un candybar cu ecran sensibil la atingere de 3 inch si rezolutie WVGA de 800 x 480 px. Memoria interna a telefonului este de 1,5 GB si dispune de slot pentru card microSDHC, iar utilizatorul poate face upgrade pana la 32 GB.

lg viewty smart gc900 masoara 100,8 x 55,8 x 12,4 mm si dispune de suport pentru playback video in format DivX si XviD asemenea lui LG KF750 Secret . Modelului nu ii lipseste nici receptorul GPS cu functii aGPS sau accelerometrul. La capitolul conectivitate terminalul dispune de 3G cu HSDPA si HSUPA si Wi-Fi.

Terminalul are un senzor foto de 8 MP cu autofocus si un ISO maxim de 1600. Modelului nu ii lipseste flash-ul LED, iar acesta vine dotat cu functii, precum Multi Face Detection si inregistrarea video la calitatea D1 DVD, plus o serie de moduri de fotografiere ca Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot si Continous Shot.  

Interfata S-class imbunatatita pentru camera foto

Viewty Smart este dotat cu interfata 3D S-Class UI care a fost adaptata special pentru functiile camerei, prin crearea unei taste pe ecran care da accesul direct la modurile de fotografiere si un fisier special in care sunt stocate fotografiile captate recent pentru vizionarea acestora fara a accesa galeria foto.

De asemenea, LG a inclus si un mod mai simplu pentru zoom in si out: rotirea degetului pe ecranul tactil in sensul acelor de ceas pentru zoom in si rotirea in directia opusa pentru zoom out. Zoom-ul mai poate fi realizat si prin miscari pe ecran prin apropierea si intinderea degetelor. Noul terminal LG Viewty Smart poate fi achizitionat in Romania si este disponibil la un pret recomandat de 1.849 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea