Stiinta & Tehnologie

LG telefon cu televizor

La Congresul Mondial de Telefoane Mobile de la Barcelona, producatorul de echipamente electronice, LG a prezentat un nou concept de telefon GSM. Acesta este LG KB620 si are ca principal argument de vanzare functia DVB-H mobile TV ce permite utilizatorilor sa urmareasca direct pe telefonul mobil posturi terestre de televiziune.

Pe partea de conectivitate KB620 se lauda cu tehnologia broadband HSDPA ce suporta o rata de transfer de pana la 7.2Mbps suficienta pentru navigarea pe internet sau pentru download -uri.

DVB-T este o prescurtare a Digital Video Broadcasting - Terrestrial si reprezinta sandardadul organizatiei Europene de DVB pentru transmiterea televiziunii digitale terestre. In Romania doar cateva posturi tv emit DVB-T, dintre acestea mentionam ProTV si TVR. Data lansarii , pretul si restul caracteristicilor tehnice nu au fost facute publice.

Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea