Stiinta & Tehnologie

LG Prada, 700.000 de telefoane vandute

LG Electronics si anticipeaza vanzari de peste 700,000 de unitati pentru telefonul PRADA by LG, pana la sfarsitul anului in curs.

Telefonul PRADA by LG a fost lansat pe piata din Europa (Italia, Marea Britanie, Franta si Germania) in martie 2007 si pe cele importante tari din Asia in luna mai. In urma cererilor numeroase, a fost lansat si in alte tari din Europa, Asia si America Latina . Telefonul va intra in curand si pe piata din China , una dintre pietele cu cea mai rapida crestere pe segmentul de telefonie mobila.

Terminalul PRADA by LG a reprezentat o adevarata in industria tehnologiei, abordarea inovatoare fiind preluata ulterior si de alti jucatori. Ecranul senzitiv incorporat pentru prima oara la un telefon mobil, eliminand tastatura conventionala, ofera un ecran LCD mai mare, fiind in acelasi timp o platforma pentru noi oportunitati de design si experiente multimedia deosebite.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea