Stiinta & Tehnologie

LG KU990 Viewty Review

Dupa o serie destul de lunga de modele din segmentul fashion care nu impresionau prin putere sau functionalitate, " bizar, pe care nu stiu exact cum l-au putut gandi designerii coreeni, este foto de 5 MP. Fotografiile pe care Viewty le ofera au rezolutia maxima de 2592 x 1944 pixeli, iar ecranul joaca rolul unui vizor extrem de generos. Stabilizatorul de imagine are un rol mai mult de jucarie simpatica decat unul foarte util. Practic, acesta nu face decat sa focalizeze putin mai mult si sa foloseasca o parte din pixeli pentru compensarea tremurului mainii. Rezultatul este departe de cel al unui stabilizator optic de imagine. Viewty este dotat cu flash stroboscopic, a carui eficienta poate fi incadrata intre flashul LED si cel Xenon.

Aparatul ofera posibilitatea setarii diferitor moduri de scena si exista setari si pentru modul de captura: rafala, panorama si per cadru. In modul rafala (Continuous), Viewty se apropie putin de tehnologia Best Pic brevetata de Sony Ericsson, dar rezolutia imaginilor LG este mai mare. Se poate seta chiar si sensibilitatea ISO cu o valoare intre 100-800, iar .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea