Stiinta & Tehnologie

LG KS360 spionat la show-ul CommunicAsia 2008

De ceva vreme nu am mai auzit nimic de LG, compania parca luand o pauza dupa valul de telefoane lansate. Dar iata ca show-ul de telefoane mobile din Asia a fost gazda unei noi dezvaluiri.

Asa se face ca LG a aratat publicului prezent un nou terminal pe nume KS360 in cadrul show-ului CommunicAsia 2008 care se desfasoara pe perioada 17 - 20 iunie.

Cum e sa fii dragut?

"Dragut" ar fi cuvantul care ar descrie cel mai bine acest terminal, mai ales ca infatisarea lui denota acest lucru. Carcasa are o culoare roz/portocaliu si face ca terminalul sa fie destinat fetelor, desi acest model este ceva mai destept decat pare.

Inca nu i se stiu masurile, dar LG KS360 are un ecran de 2,4 inchi cu rezolutie de 240 x 320 pixeli. Daca sperai ca ecranul sa fie tactil, din pacate va trebui sa te multumesti cu un ecran normal.

La capitolul conectivitate nu sta foarte bine, modelul cat si utilizatorul va trebui sa se descurce cu GPRS-ul si EDGE-ul din dotare . Totodata se aude ca acestui model ii va lipsi Wi-Fi-ul, o alta vestea proasta.

Printre altele...

Un lucru important pe care nu l-am mentionat mai devreme este tastatura lui KS360, care este complet QWERTY. Terminalul mai vine echipa cu un MP3-player si radio FM.

Camera foto din dotare nu este nici ea prea puternica beneficiind de doar 2 megapixeli si nu se stie clar daca va avea flash sau autofocus. Cat despre conectivitetea cu PC-ul personal, LG KS350 dispune de "standardele" Bluetooth 2.0 si USB 2.0. Totodata, terminalul va functiona in retele GSM.

Lansarea lui LG KS360 se va face in Asia, dar data exacta este inca necunoscuta, dar pentru ca acest model a fost reperat in "dosarele" FCC, nici restul lumii nu va astepta prea mult dupa el.

LG KS360 reperat la show-ul CommunicAsia 2008



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea