Stiinta & Tehnologie

#lansare oficiala #romania #mobile world congress 2009 #lg km900 arena

LG KM900 Arena a ajuns in Romania

LG Electronics Romania a anuntat disponibilitatea pe piata autohtona a noului telefon multimedia LG KM900 Arena. Modelul a fost prezentat oficial in cadrul show-ului de electronice, Mobile World Congress 2009 .

"In momentul in care Arena a fost dezvaluit pentru prima data la Mobile World Congress 2009, am vazut entuziasmul clientilor nostri pentru dotarile multimedia unice pe care acest telefon le ofera", a declarat dl Roh Pan Ock, presedinte al LG Electronics Romania.

Specificatii tehnice

LG Arena KM900 este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Totodata, telefonul va functiona atat in retele GSM cat si in cele UMTS, iar maximul de conectivitate este HSDPA. Noul model LG are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori. LG Arena va dispune de o camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD.

Totodata, KM900 va avea si suport pentru TV mobil. Telefonul are receptor GPS cu functii aGPS si conectivitate Wi-Fi, radio FM si baterie standard Litiu-Ion de 1000 mAh.

Cu o noua interfata de utilizator

LG KM900 Arena vine cu o noua interfata de utilizator numita 3D S-Class . Acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul.

Muzica, filmele, fotografiile si nu numai, sunt la indemana datorita meniurilor intuitive bazate pe tehnologie tactila 3D. Interfata S-Class a fost special conceputa pentru a scoate in evidenta avantajele ecranelor tactile si de a elimina meniurile si etapele numeroase si complicate de acces.

Terminalul LG KM900 Arena este disponibil pe piata din Romania incepand cu luna aprilie, in retele operatorilor, precum si pe open market, la un pret recomandat de 1.749 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea