Stiinta & Tehnologie

LG KF750 Secret Review

LG din familia Black Label a celor de la LG, familie din care apartin LG Chocolate si LG Shine.

Dar sa trecem la treaba. Primul lucru prin care LG Secret se remarca este infatisarea. Telefonul este foarte subtire, dar greu si da imediat impresia unui terminal scump, de lux chiar. Totodata, LG KF750 este cel mai subtire telefon de pe piata care are o camera foto de 5 megapixeli.

Materialele din care este confectionat Secret sunt , rama argintie ce incadreaza partea frontala, cauciuc, piele si fibra de carbon partea dorsala, plus sticla tratata termic, partea frontala. Masurand doar 102,8 x 50,8 x 11,8 mm si cantarind 116 grame, LG Secret este unul dintre cele mai subtiri slidere de la ora actuala.

sau KF600, interfata lui Secret este Flash. Meniul este aranjat in stil matrice de 4/3 si navigarea prin el se face cu ajutorul touch-pad-ului. Nu este nevoie apasarea butoanelor virtuale, ci doar gesticularea cu degetele deasupra lor, astfel este selectat meniul dorit.

Aceasta interfata tactila este foarte usor de folosit si chiar distractiva. Totusi, terminalul devine enervant cand intra in alte meniuri atunci cand senzorul simte degetele deasupra, chiar daca nu este facuta nici o miscare. Mai mult, D-pad-ul, chiar daca are reactie haptica , nu este intodeauna precis. Se va intampla de multe ori ca utilizatorul sa aiba impresia ca apasa o tasta virtuala si de fapt apasa alta. Butoanele virtuale corespunzatoare meniurilor My Stuff/Options si Contacts/Back sunt singurele de pe touch-pad care trebuie apasate si uneori va trebui sa insisti in repetate randuri asupra lor pentru ca ele sa reactioneze.

Dar sa vorbim putin despre functia mentionata mai devreme si anume Touch Media. Chiar daca ecranul este sensibil la atingere doar activarea acestei functii te va lasa sa folosesti pe LG vine la pachet cu propriile casti audio . Dupa modelul Sony Ericsson, acestia au schimbat castile cu unele de mai buna calitate. Chiar daca care treci pentru ca telefonul e ceva iesit din comun. Cu acest produs LG puncteaza puternic, chiar daca terminalul nu este facut pentru oricine.

Review video al telefonului LG KF750 Secret



Galerie foto (Imagini cu LG Secret si captate de LG Secret) LG KF750 Secret

Film test realizat cu LG KF750 Secret - Filmul este realizat in rezolutie VGA la 30 fps.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea