Stiinta & Tehnologie

#romania #8 megapixeli #lg renoir

LG KC910 Renoir a ajuns in Romania

Primul telefon LG cu o camera foto de este acum disponibil si in Romania.

Terminalul se mai mandreste cu o interfata complet tactila, sunet si conectivitate Wi-Fi.

Camera foto de invidiat


Bineinteles ca principala caracteristica este camera foto de 8 megapixeli , care are si autofocus, plus flash si diferite tehnologii, adica un rival adevarat al pozarilor si .

Lentilele obiectivului foto sunt Schneider-Kreuznach, iar telefonul poate face si capturi video la 30 fps sau 120 fps la rezolutie QVGA. Lui KC910 nu ii va lipsi nici conectivitatea Wi-Fi sau receptorul GPS care va lasa utilizatorul sa foloseasca functia geo-tagging.

"Ne bucuram sa aducem consumatorilor din Romania noul model , cu o camera foto de 8 pixeli, pentru o adevarata experienta vizuala, auditiva si tactila," a afirmat Claudia Popa, director de vanzari GSM LG Electronics Romania.  

Intre Viewty si Secret

Chiar daca terminalul este un urmas a lui Viewty, LG KC910 are unele carecteristici pe care le-am intalnit la LG Secret. Este vorba despre conectivitatea 3G cu HSDPA, Bluetooth si USB. Noului terminal nu ii va lipsi nici slotul microSD, suportul TV-out si cel pentru formate video Xvid si DivX video, plus mai nou sistelul Dolby sound pentru muzica.

Cu ce este mai special acest telefon decat celalalte? In primul rand este mult mai subtire, are doar 14 mm in timp ce Sony Ericsson C905 masoara 19,5 mm, iar Samsung-ul 17,2 mm. In plus LG-ul are suparafata complet tactila. "Interfata complet tactila, Dolby Mobile pentru muzica si suportul incorporat pentru Wi-Fi si A-GPS completeaza experienta oferita de Renoir", a mai spus Claudia Popa.

LG Renoir este disponibil in România in magazinele Internity, Germanos, Say, Domo, Altex, Fonomat, la pretul recomandat de 1599 RON.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea