Stiinta & Tehnologie

LG KC550 se lanseaza in Romania

LG nu mai au nici un secret fata de noi, compania coreeana fiind unul din cei mai mari producatori de electronice de pe piata actuala. Lasand la o parte "generalul", LG anunta lansarea unui nou telefon in Romania.

Terminalul se numeste LG KC550 a carui trasatura principala este foto de 5 megapixeli , care dupa spusele celor de la LG "capteaza imagini la nivel profesionist".

Cu taste speciale

Asa cum era de asteptat din partea unui telefon " pozar ", LG KC550 vine cu butoane dedicate. Acestea faciliteaza accesul la functiile cele mai utilizate ale camerei foto, prin simpla lor apasare.

Vestea buna este ca nu va trebui sa bajbai dupa ele daca esti in intuneric, pentru ca aceste se lumineaza, iar pentru captarea de imagini in conditii de luminozitate scazuta, esti ajutat de flash-ul din dotare care este suficient de puternic pentru a lumina zonele intunecate.

Asa cum am mentionat mai devreme, accentul este pus pe camera foto care se pare a mostenit multe dintre functiile terminalului LG Viewty, telefon lansat in Romania la inceputul acestui an, dar care poate e un terminal prea scump pentru multe buzunare. Cat despre LG KC550, ramane de vazut care va fi pretul lui.

Detalii despre KC550

Terminalul masoara 96,9 x 51,4 x 14,9 mm si cantareste 110 grame. Are ecran de 2,4 inch cu 256.000 culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli. LG KC550 are doar 12 MB memorie interna, dar vine cu slot de card microSD pentru upgrade, MP3-player, si conectivitate GPRS si EDGE.

Dupa cum se vede telefonul este un " mid-range ", dar o camera foto care face toti banii, pentru ca pe langa cei 5 megapixeli, obiectivul foto are lentile Schneider-Kreuznach, autofocus, flash LED, stabilizator de imagine si poate face capturi video de rezolutie 720 x 480 la 30fps.

"LG-KC550 reprezinta o solutie potrivita pentru utilizatorii care isi doresc un terminal ce are incorporata o camera foto de nivel profesional. Incoporarea unei camere digitale profesionale in telefoanele mobile pe care le producem consolideaza pozitia LG de lider tehnologic", a declarat dl. Han Khyu, presedinte LG Electronics Romania.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea