Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #pico-proiector #lg gw820 expo

LG GW820 eXpo, telefon cu mini-proiector detasabil

Coreeenii de la LG au prezentat oficial noul telefon mobil, modelul GW820 eXpo care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

Totusi, ce face acest telefon special nu este sistemul de operare si mini-proiectorul detasabil.

Specificatii tehnice

Noul terminal LG GW820 eXpo este un slider cu tastatura fizica QWERTY completa, care masoara 114 x 56 x 15 mm. Modelul dispune de un ecran cu diagonala de 3,2 inch capabul sa afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie de 480 x 800 de pixeli.

Desi cu o memorie interna modesta, LG eXpo dispune de card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face cu maxim 16 GB. Modelul ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional si dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon QSD8250 de 1 GHz. Una din functiile speciale al telefonului este Smart Sensor fingerprint recognition , dar pico-proiectorul detasabil este piesa de rezistenta. Acesta este un accesoriu separat care poate fi atasat telefonului mobil, iar dispozitiviul poate face proiectii de la o distanta de 2,4 m.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale terminalului se numara si camera foto de 5 MP cu flash LED si autofocus, player-ul muzical si video, conectivitatea ridicata, Bleuooth, USD, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-fi sau suita Pocket Office.

Pentru moment LG GW820 eXpo va fi disponibil din 7 decembrie in reteaua operatoruli american de telefonie mobila AT&T. Modelul costa in jur de 300 USD sau 70 USD la abonament de doi ani. Nu se stie daca modelul se va lansa si pe piata europeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea