Stiinta & Tehnologie

#android #qwerty #lg gw260

LG GW620, primul telefon al companiei cu Android

Cei de la LG anunta lansarea primului lor telefon mobil care ruleaza sistemul de operare Android de la Google.

Rivalii Samsung, au lansat deja primul terminal cu Android, modelul ar putea sa se asemena foarte mult cu primul telefon cu Android a celor de la Motorola, (sau www. acasa.ro/dext" title="dext">Dext ).

Astfel modelul ar veni cu un procesor Qualcomm de 528 MHz asemenea lui HTC Google G1 si are 256 MB memorie RAM , plus 512 MB memorie flash. Ecranul telefonului ar putea avea o rezolutie HVGA de 320 x 480 px, suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Totodata, este posibil ca terminalul sa dispuna de o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video. La capitolul conectivitate, pe langa standardele Bluetooth si USB, LG-ul dispune si de receptor GPS , 3G cu si Wi-Fi. Telefonul mobil are tastatura fizica QWERTY completa si va veni cu acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

detalii

va fi un telefon dedicat utilizatorilor care folosesc mult retelele sociale. Pe langa suportul la acest gen de site-uri si tastatura QWERTY completa, modelul vine cu un serviciu denumit SNS , Social Netwoking Service.

Totodata, telefonul dispune de o aplicatie prin care utilizatorii pot alege o actiune ca trimitere de mesaje SMS, e- sau apeluri vocale catre o persoana din agenda prin selectarea fotografiei persoanei respective din galeria foto.

Acest sistem se aseamana cu un widget denumit Quick Contact care se gaseste standard in noua versiunea a sistemului de operare Android. In prezent nu se stie data lansarii telefonului sau pretul la care va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea