Stiinta & Tehnologie

#lg optimus #romania #android

LG GT540 Optimus cu Android s-a lansat oficial in Romania

LG GT540 Optimus este un terminal cu sistemul de operare Android dedicat consumatorilor care utilizeaza pentru prima data telefoanele de acest tip. Modelul permite utilizatorilor sa beneficieze de un numar mare de aplicatii specifice platformei Android, dar si de sincronizarea automata cu toate serviciile Google disponibile pentru mobil.

Terminalul vine cu un cont Google sincronizat automat, iar utilizatorii trebuie sa se inregistreze o singura data pentru a accesa aplicatii ca YouTube, Gmail, Gtalk sau Google Maps. Mai mult, Optimus ofera acces rapid la peste 30.000 de aplicatii si jocuri ce pot fi descarcate de pe platforma Android Market .

LG Optimus include un media player care permite utilizatorilor sa vizioneze clipuri video in format DivX si Xvid, fara a fi codate separat, iar navigarea prin fisierele multimedia este atractiva datorita galeriei 3D ce afiseaza fisierele in format thumbnail .

Camera de 3 MP suporta functiile geo-tagging, alaturi de tehnologiile auto face-tagging si face-to-action care permit utilizatorilor sa creeze si sa transfere continut multimedia din telefon. Mai mult, LG Optimus are un editor video incorporat, iar functia storyboard ofera utilizatorilor posibilitatea de a insera muzica si text in fisiere video direct pe telefon.

Telefonul mobil este disponibil intr-o singura culoare, argintiu, include o baterie de 1500 mAh, are mufa pentru casti de 3,5 mm, Bluetooth 2.1, receptor GPS, slot pentru memorie externa microSD de pana la 32 GB. LG Optimus este disponibil din luna iulie in reteaua magazinelor Orange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea