Stiinta & Tehnologie

#paris #toyota #lexus

Lexus la Salonul Auto de la Paris

Lexus va prezenta CT 200h la Salonul Auto de la Paris in aceasta toamna. Primul si singurul vehicul full-hibrid din segmentul premium compact va ajunge in showroom-uri in luna octombrie.

La acest eveniment este de asteptat ca Lexus sa ofere specificatiile complete ale masinii, precum si preturile. Lexus va prezenta in cadrul salonului si gama restilizata IS, care a primit modificari semnificative. Un nou model se adauga la gama - IS 200d. Vehiculul va fi echipat cu un motor turbodiesel ce produce 150 CP.

Viitorii clienti IS vor putea alege unul din cele trei modele: IS 200d, IS 220d sau IS 250, toate beneficiind de un consum mai mic de combustibil si de reducerea emisiilor, fara ca acestea sa afecteze performantele. Gama IS a suferit modificari atat la exterior cat si la interior. In afara de acest aspect, gama obtine un nou grad - F sport - care este oferit pentru ambele versiuni, pe benzina si motorina.

De asemenea, pe scena va aparea si supercar -ul LFA, care va intra in productie in luna decembrie, dar din care au fost vandute deja 500 de unitati. Lexus va mai prezenta, de asemenea, si alte modele hibride: LS 600h, GS 450h, RX 450h, toate "imbracate" in vopseaua White Pearl, ca de obicei.

Cititi mai multe pe Auto.ro        

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea