Stiinta & Tehnologie

#toyota romania #gerantie #lexus

Lexus introduce pe piata premium garantia de 5 ani

Producatorul Lexus a introdus la inceputul acestui an, cea mai lunga perioada de garantie existenta pe piata auto din Romania in segmentul premium: 5 ani sau 160.000 km parcursi.

Garantia a fost extinsa de la 3 (100.00 km) la 5 ani (160.000 km) si este valabila pe întreg teritoriul Europei si de asemenea, transmisibila in conditiile de revanzare a masinii pe parcursul celor 5 ani.

"Lexus le ofera in exclusivitate clientilor segmentului premium din Romania garantia de 5 ani. Clientii masinilor din segmentul premium isi doresc in permanenta cele mai noi si avansate tehnologii, astfel ca au tendinta de a schimba mai des masina detinuta. Garantia extinsa ofera o oportunitate mai mare de satisfacere a acestei dorinte, asigurand o crestere de valoare la revanzarea vehiculelor, aspect foarte important pentru orice proprietar", a declarat George Kyriazis, directorul general Toyota Romania .

Noua oferta Lexus este valabila de asemenea, si pentru masinile achizitionate de catre companii, si avanteajaza in primul rand societatile care isi innoiesc flota la fiecare 2-4 ani.

Garantia este valabila doar in cadrul atelierelor de reparatii autorizate Lexus si este oferita pentru toate autovehiculele contractate in reteaua autorizata Lexus Romania, incepand cu data de 01.01.2010.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea