Stiinta & Tehnologie

#bicicleta hibrid #concept #lexus

Lexus dezvaluie conceptul de bicicleta hibrid

Producatorul de lux Lexus a prezentat conceptul bicicletei hibrid, in Marea Britanie pentru prima data de la lansarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 2009.

Bicicleta hibrid, un prototip care ramane fidel limbajului de design al producatorului, "L-finesse", dispune de o transmisie electrica cu opt trepte si o constructie usoara din fibra de carbon. Puterea trimisa pedalelor este stimluata si de un motor electric de 240 W, cu ajutorul unui acumulator 25.9V Litiu-Ion, cu doua moduri: Eco si Power.

bicicleta hibrid beneficiaza si de tractiune integrala, prin intermediul unui sistem de transmisie prin curea. Constructia din fibra de carbon beneficiaza  de aceleasi materiale compozite folosite pe motocicleta de MotoGP a lui Valentino Rossi , se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Cu toate acestea, constructorul nu a precizat daca Lexus Hybrid Bicycle Concept  va deveni model de productie.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea