Stiinta & Tehnologie

#telefon tableta #android honeycomb #android ice cream sandwich #smartphone #lenovo #tableta pc # android 4.0

Lenovo ar putea lansa un telefon cu ecran de 5 inch

Dupa ce a anuntat lansarea unei cu ecran de 10,1 inci si chipset Nvidia , compania Lenovo ar putea lansa, in curand, un telefon cu display de cinci inci, scrie Engadget.

Producatorul chinez Lenovo va intra cel mai probabil si pe acest segment de piata , mai ales ca pare decis sa-si extinda gama de produse inclusiv prin branduri noi precum IdeaTab, LePad sau IdeaPad. Telefonul Lenovo, care are totusi caracteristici de avand in vedere ecranul de cinci inci ales de chinezi, este deocamdata invaluit in mister.

Singurele lucruri "scapate" de producator pe internet sunt cateva fotografii (despre care nici macar nu se poate spune clar daca prezinta un produs real sau un fake in Photoshop ), in posesia carora a intrat Engadget.

Oricum, din imagini se poate observa ca terminalul dispune de slot micro-USB, mufa de iesire HDMI, camera frontala si (posibil) trei butoane touch - ceea ce inseamna ca va rula ori , ori ultimul produs software al Google, Android 4 .0 - Ice Cream Sandwich.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea