Stiinta & Tehnologie

#leasing auto second hand #VipCars Automobile #leasing #leasing auto

Leasing auto second hand prin VipCars Automobile – Contracte avantajoase si transparente

Deoarece pretul de achizitie al masinilor rulate este mai avantajos, foarte multe persoane prefera sa investeasca intr-un autoturism second hand din tara sau strainatate. Majoritatea sunt aduse din tari precum Germania, Olanda, Franta sau Belgia, fiind bine echipate si intretinute corespunzator.

 

Pentru cei care nu pot achizitiona masini cu bani cash, exista posibilitatea sa beneficieze de leasing auto second hand.

VipCars Automobile este unul dintre dealerii care asigura servicii de finantare prin leasing pentru tot parcul auto. De asemenea, autoturismele pot fi achizitionate prin credit bancar, ceea ce ofera clientilor mai multe sanse de a intra in posesia masinii dorite.

Conditii de finantare si aprobare contracte leasing

Atunci cand te pregatesti de achizitionarea unei masini, este important sa alegi o solutie financiara avantajoasa. Fie ca optezi pentru sistemul de leasing financiar, fie ca preferi creditul bancar, exista cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare:

  • Achitarea unui avans de 15%-50%;
  • Perioada de 12-60 luni (clientul devine proprietarul de drept asupra autoturismului numai la finalul contractului);
  • Prezentarea urmatoarelor documente: cerere de finantare, copii dupa cartea de identitate a clientului si actele juridice de infiintare, declaratie de venituri, registrul de plata si de incasari, etc.

Care este diferenta dintre credit si leasing?

In cazul unui credit bancar, utilizatorul este proprietarul autoturismului inca de la inceputul perioadei de finantare. Suma imprumutata se achita prin rate lunare alcatuite din: rata dobanzii, cota-parte din valoarea bunului cumparat cu TVA si alte comisioane). O alta masura obligatorie este asigurarea masinii prin CASCO, clientul fiind cel care trebuie sa acopere aceste costuri.

In ceea ce priveste finantarea prin leasing, masina este proprietatea companiei de leasing, iar utilizatorul este cel care primeste dreptul de utilizare printr-un sistem de inchiriere. La sfarsitul perioadei de leasing, utilizatorul are trei variante: sa prelungeasca contractul pastrand natura acestuia, sa achizitioneze bunul si sa devina prorietarul acestuia si desigur, sa inceteze raportul contractual.

Utilizatorii care aleg varianta de finantare prin leasing trebuie sa achite rate de leasing lunare ce cuprind: pretul autoturismului fara TVA si rata dobanzii de leasing. Compania de leasing este cea alege asiguratorul pentru masina, insa utilizatorul este cel care suporta costurile. Totodata, politele CASCO si RCA sunt impuse in mod obligatoriu in cazul sistemului de leasing auto second hand.

VipCars Automobile – Oferte avantajoase de finantare

Dupa ce ai luat o decizie in legatura cu modalitatea de finantare, urmeaza un alt pas important: gasirea unei firme de incredere, care sa iti asigure oferte de leasing competitive.

Colaborarea cu VipCars Automobile iti aduce o serie de beneficii, printre care: o gama variata de marci auto si autoturisme de inalta calitate, contracte bazate pe transparenta si clauze avantajoase pentru client, placerea de a incheia un contract cu o firma importanta din domeniul auto din tara.

Pachetele de leasing auto second hand sunt personalizate conform cerintelor clientilor, care au posibilitatea de a cumpara fie masini disponibile pe stoc, fie masini care nu se afla in parcul auto prezentat, dar care pot fi comandate in mod special.

Departamentul de vanzari si consultanta iti sta la dispozitie cu toate informatiile nenecesare pentru indeplinirea demersurilor aferente.

Pentru detalii, acceseaza //vipcarsautomobile.ro/ sau contacteaza specialistii VipCars Automobile la numarul: 0743.374.251

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea