Stiinta & Tehnologie

#baterii #laptop #lenovo # ultrabook #targ IFA

Laptopul care nu ramane vreodata fara baterie

La Targul IFA de la Berlin, compania Lenovo a adus o tehnologie inovatoare, Power Bridge. Inovatia vine in ajutorul tuturor utilizatorilor de laptopuri, deoarece aceasta inventie nu va mai lasa laptopurile sa ramana fara baterie in scurt timp.

Astfel ca noile Ultrabookuri ThinkPad din seriile T, X si S, prezentate de Lenovo la Berlin, vin cu un design mult mai atractiv si modern, insa, cel mai important, si cu o autonomie de 17 ore, dar si un trackpad cu pana la 45% mai mare.

Ultrabookurile ThinkPad T440s, T440 si X240 se adreseaza in special clasei business. Ele sunt, totodata, si mai subtiri cu 20% decat produsele lansate anterior.

Autonomia de 17 ore a acestor Ultrabookuri permite ca incarcarea sa tina doua zile de munca, iar tehnologia Power Bridge le permite utilizatorilor sa isi schimbe bateriile externe fara sa-si opreasca laptopurile.

De asemenea, noile laptopuri business de la Lenovo prezinta si cititoare cu amprenta si modulul Trusted Platform Module, care ajuta la pastrarea datelor in siguranta.

Sursa foto: b2b.ifa-berlin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea