Stiinta & Tehnologie

#lansare #x2 #xperia #sony ericsson

Lansarea lui Xperia X2, amanata pentru 2010

Nu stim exact ce fel de blestem a fost aruncat asupra companiei Sony Ericsson dar se pare ca necazurile nu au sfarsit. Ultimul zvon lansat sustine ca lansarea noului telefon Xperia X2 se amana pentru luna ianuarie 2010.

Dupa suspendarea vanzarilor telefonului sony ericsson satio in Marea Britanie si problemele pe care modelul Aino le intampina cu touchscreen-ul, modelul Xperia X2 a fost ultima speranta a celor de la Sony Ericsson pentru perioada cumparaturilor de iarna.

Adio Xperia X2 sub bradul de Craciun

Potrivit site-ului vodafone.com, mobilul va fi valabil abia in ianuarie 2010, atunci cand piata nu va mai fi la fel de aglomerata de cumparatori. X2 se va alatura atunci fratelui sau, Sony Ericsson Xperia X10 , in lupta pentru mentinerea companiei suedezo-japoneze pe picioare, dar specialistii susitn ca va fi deja prea tarziu.

Cum toata lumea asteapta vesti noi in cadrul Conventiei Mondiale de Telefonie Mobila (MWC) din luna februarie a anului viitor, in primul trimestru nu este recomandat sa te apuci de vanzari.

Cele mai multe telefoane nu vor iesi pe piata cel putin pana in cel de-al doilea trimestru dar, uneori, in segmental high-end al telefoniei mobile, utilizatorii sunt dispusi sa astepte un pic mai mult pana la achizitionarea unul telefon, mai ales daca acestea merita asteptarea.

Se pare ca cei de la Sony Ericsson au uitat lectia “dura” de la lansarea originalului X1 si Satio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea