Stiinta & Tehnologie

#youtube # video viral # harlem shake viral

La multi ani, YouTube! 3 clipuri care fac istorie!

Pe final de luna mai YouTube isi serbeaza ziua de nastere. Se implinesc noua ani de cand YouTube a devenit public. La finalul lui mai 2005, pagina www.youtube.com a devenit disponibila pentru orice utilizator de internet.

Platforma YouTube a luat nastere in februarie 2005, iar primul video - Me at the Zoo - a fost incarcat incarcat de catre unul dintre fondatorii YouTube pe 23 aprilie. Site a functionat in "closed beta" pana la finalul lui mai 2005, cand a fost deschis publicului.

Cateva momente remarcabile din acesti 9 ani: exista peste 120.000 de video inspirate de piesa "Let it go" (luand in calcul videouri care au acest titlu), jumatate de milion cu "Gangnam Style" si peste 1,5 milioane cu "Harlem Shake".

Pentru a aniversa acesti noua ani, mai multe "vedete" YouTube au realizat un cover ale celor mai memorabile momente muzicale din istoria YouTube.Rezultatul este un "mash-up" numit YouTube Birthday Karaoke Night, in care participa figuri cunoscute precum The Gregory Brothers, Chester See sau Cimorelli. Intrati, dati play si distractie placuta!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea